Dit jaar zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden op Vrijdag 9 juni 2017. De vergadering wordt gehouden in onze eigen kantine 't Mikpunt op sportpark Kardinge. De inloop van deze vergadering zal om 19.30 uur zijn en de vergadering zelf zal beginnen om 20.00 uur.

De agenda en het boekje zullen twee weken voor de vergadering digitaal verspreid worden.

Van alle leden wordt verwacht dat ze bij de vergadering aanwezig zijn. Het is meer dan een verplichting; een algemene ledenvergadering is het hoogste bestuursorgaan van de vereniging en biedt daardoor dé mogelijkheid om gezamenlijk na te denken over onze vereniging.

Wanneer je verhinderd bent, dien je je schriftelijk (per e-mail) af te melden bij de secretaris, Sjoerd Jongsma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Je kunt voor deze vergadering een ander lid machtigen om bij een eventuele stemming jouw mening naar voren te brengen. Een lid mag niet meer dan één afwezig lid vertegenwoordigen.

Wij hopen jullie allen vrijdag de 9e te verwelkomen!