Zaterdag was het tijd voor de wedstrijd tegen de meest gevreesde tegenstanders van de competitie; de Parabool 1. Na uitgebreide analyses op de woensdagavond werden acht basisspelers het veld in gestuurd die onder toeziend oog van vele ROG supporters er een leuke pot van zouden moeten maken. Meerdere spelers hadden over de wedstrijd gedroomd en die dromen zouden waargemaakt moeten worden.

Voor het vierde van ROG stond op zaterdag 16 februari een belangrijke pot op het programma. Wilde het team namelijk nog enigzins kans maken op promotie naar de reserve tweede klasse, dan moest er gewonnen worden van de huidige nummer 2 en voormalige angstgegners: de Parabool. Het leek een lastige pot te worden. Niet in de laatste plaats omdat de wedstrijd om 10:00 op de planning stond om te beginnen en er geen kopje koffie in velden of wegen te bekennen was in de ACLO. Met duffe oogjes stonden de sterren van vier zich voor te bereiden op de wedstrijd.

Zaterdag 9 februari was een belangrijke dag voor ROG 1, zij mochten aantreden tegen de rood-gelen uit Buitenpost! De voorbereiding was dan ook optimaal geweest, met de nodige speciaalbiertjes de avond ervoor tijdens het ROG selectie-uitje in Groningen. Moeke Marjan en Jolige Jacob waren die avond veilig thuis op de bank gebleven om in optimale conditie te kunnen presteren in Buitenpost.

Zaterdag 9 februari mocht het vierde va ROG weer aantreden tegen de Flamingo's uit Buitenpost. De vorige wedstrijd ging nipt verloren en na het verlies van vorige week was de ploeg niet van plan om punten achter te laten in Buitenpost.

Zaterdag 18 januari mocht het vierde van ROG aantreden tegen DWA 2. Op het veld was de wedstrijd tegen deze tegenstander een spannende en de vedettes wilden dan ook gaan knallen deze pot.

De eerste wedstrijd van 2019 mocht ROG het in sporthal Lewenborg opnemen tegen Harich. Een bekende tegenstander waar de strijd de afgelopen seizoenen meermaals mee is aangegaan. Van voorgaande ontmoetingen is bij menigeen bijgebleven dat Harich altijd volop de strijd aangaat en doorgaat totdat het eerste biertje getapt is. Oftewel een scherp begin zou erg wenselijk zijn en laat dat nu net niet altijd de kracht zijn voor de dieseltjes van ROG 1.

Op 8 december trad het vierde van ROG aan tegen de studenten van stadsgenoot Parabool. Een vereniging vol oude bekenden, maar dit keer een team waar de meeste spelers nog niet tegen hadden gespeeld.

Afgelopen zaterdag 1 december stond zowel de tweede zaalwedstrijd van het seizoen als de heuse ROG-dag op het programma. De allerkleinsten trapten deze dag af met de pietentraining, waarna achtereenvolgend alle teams, op de B1 na, in actie kwamen.

Na een heerlijke voorbereiding op de zaal, waarbij gelijk gespeeld werd tegen Noviomagum 1 en nipt werd verloren van DOS ‘46 3, was de ploeg van Berkenbosch klaar voor de competitie! José had drie prachtregels aangeleverd voor het boekje van Noordenveld:

In de eerste zaalwedstrijd van het prachtige binnenseizoen mocht het vierde aantreden tegen Noordenveld 3 in Roden. In een gewijzigde opstelling ten opzichte van het veld begonnen het team aan de wedstrijd. De spelers traden bijna met trillende beentjes aan, de huiveringwekkende nederlaag tegen Noordenveld 3 van vorig jaar lag nog vers in het geheugen.