Na drie verloren wedstrijden was ROG 4 er zaterdag 29 september op gebrand om eindelijk de eerste punten te pakken. René, afgelopen zaterdag de schlemiel met kramp/een enkel blessure, wist de rol van coach met verve te vervullen. Doorgaan met waar we de vorige wedstrijd mee afgesloten hebben was zijn boodschap.

En dat betekende scoren. Wat de eerste aanval bestaande uit Michael, Marieke, Marina en Han ook vlot wist te bewerkstelligen. Helaas voor de groen-wit hemden zat DTS ook niet te slapen en werd vrij snel de 1-1 op het bord gezet. De volgende aanvallen verliepen vlot, maar het scoren ging wederom moeizaam. Michael en Rixt wisten beide een paar puntjes te scoren en de verdediging wist goed de aanvallen van DTS af te stoppen. Met een 6-3 ruststand gingen de ploegen rusten.

Na de rust tekende zich een compleet andere wedtrijd af. DTS pakte gelijk het voortouw en liep binnen een paar minuten uit op een 6-8 voorsprong. De ROGgers moesten alle zeilen bijzetten om de tegenstander van het scoren af te houden en ook zelf nog een aantal doelpunten te verzilveren. De gemoederen liepen hoog op en beide ploegen streden voor de overwinning. Met een 8-9 achterstand in de laatste minuten leek het DTS te zijn die aan het langste eind zou trekken.

Na een lange aanval in de allerlaatste seconden van de wedstrijd wist de aanval er gelukkig een punt uit te slepen!  Het was uiteindelijk Christiaan die een korte kans wist af te maken, na hard werk van zijn vakgenoten. Met een 9-9 eindstand werd er afgefloten. De ROGgers waren blij nog een punt (de eerste!) te hebben gepakt, maar zullen zich nog wel even achter het hoofd krabben of er niet meer had ingezeten deze pot!

Volgende week speelt de Fantastic Four om 17:00 uur 'uit' tegen Parabool 5. Komt allen!