Na een heerlijke voorbereiding op de zaal, waarbij gelijk gespeeld werd tegen Noviomagum 1 en nipt werd verloren van DOS ‘46 3, was de ploeg van Berkenbosch klaar voor de competitie! José had drie prachtregels aangeleverd voor het boekje van Noordenveld:

‘Na een goede voorbereiding zijn we klaar voor de zaalcompetitie. We willen graag in het linkerrijtje eindigen. Ik verwacht een open wedstrijd tegen dit jeugdige team van Noordenveld.’ Zo summier hebben we onze coach nog nooit gehoord, en ze had nog wel nieuwe batterijtjes! Tring tring tring!! Vol goede moed arriveerde ROG in De Hullen. Het vlaggenschip kwam van een koude kermis thuis.

In Roden startte de basis acht zoals ook op het veld gespeeld werd. Zeer voortvarend vlogen de groenwitten naar een 4-9 voorsprong. Er werd met scherp geschoten door Ingrid, Joep, Jacob, Marjan en Ilona en verdedigend werd weinig toegelaten. De time-out leidde helaas ook tot een time-out in de flow waar de Roggers tot dan toe in zaten. Dit leidde tot een 12-11 ruststand in het voordeel van Noordenveld.

De tweede helft werd er niet veel beter op dus we houden het kort. Tjerk mocht het veld betreden en er werden goals gescoord door Wilko, Marjan, Ilona, Ingrid, Joep en Jacob. De eindstand was een teleurstellende 23-19. De woorden van Ilona achteraf: ‘dat was wel jammer hè’ dekten de lading niet helemaal. Maar goed, ROG zal de rug weer snel moeten rechten, want zaterdag 1 december staan de Flamingo’s weer klaar voor een potje korfbal!

De selectie zal op de ROG-dag shinen in nieuwe shirts dus een ieder is van harte uitgenodigd in de sporthal in Beijum!! Naast de reguliere wedstrijden zullen er ook extra festiviteiten plaatsvinden in de hal. Komt dat zien, komt dat zien!!!