Zaterdag was het tijd voor de wedstrijd tegen de meest gevreesde tegenstanders van de competitie; de Parabool 1. Na uitgebreide analyses op de woensdagavond werden acht basisspelers het veld in gestuurd die onder toeziend oog van vele ROG supporters er een leuke pot van zouden moeten maken. Meerdere spelers hadden over de wedstrijd gedroomd en die dromen zouden waargemaakt moeten worden.

Echter, ROG kwam in minuut 1 op achterstand en heeft de hele eerste helft achter de feiten aan moeten lopen. Er werden mooie kansen gecreëerd, maar de ballen vielen niet goed. Parabool was scherper in de passing en afronding. Lichtpuntje in de eerste helft was de invalbeurt van Tjerk die binnen 5 minuten 2 keer de korf wist te raken en ROG terug wist te komen tot 2.

Na rust deed Anja hier nog een schepje bovenop en ROG kwam terug op 1, maar dit bleek het laatste slotakkoord te zijn en hierna nam Parabool steeds duidelijker de overhand en liep uit naar een stand van 19-11. ROG was gebroken en kon niets meer inbrengen.

Dan de belangrijke zaken: de tribune was overvol, waarvoor dank! Het potje douchen hebben Anja, Ilona en Sophia overduidelijk gewonnen, waarna ook het feestje in de Aclo binnen werd gesleept. Hierna dropen de roggertjes in verschillende richtingen af, in de hoop 's morgens ochtend wakker te worden uit deze nare nachtmerrie.